'WE ARE YOUR FRIENDS'

Stiže film koji će oduševiti ljubitelje elektro glazbe

27.07.2015 u 17:46

Bionic
Reading

'We Are Your Friends' najavljivan je kao film koji će obilježiti generaciju i osvježiti filmsku industriju, a sniman je u najpoznatijim klubovima Los Angelesa

Film je namijenjen ljubiteljima elektronske glazbe, fenomenalnih klupskih izlazaka i najboljih provoda u životu!

Vidjet ćete gdje i kako nastaju hitovi elektroničke glazbe, a usput će vas odvesti na najbolje partyje losanđeleskih klubova!

Poznati DJ-i koji su surađivali na filmu su Nicky Romero, Dillon Francis i Alesso, a potonji je glavnoga glumca Colea Cartera (Zac Efron), kako bi se što bolje uživio u ulogu, podučavao tajnama rada za DJ pultom.

Radnja filma vrti se oko 23-godišnjaka koji je upravo završio fakultet i suočava se s najvećom životnom dilemom - igrati na sigurno i odlučiti se za uredski posao ili slijediti svoj san i uložiti sve kako bi se kao DJ probio u nemilosrdnoj glazbenoj industriji.
 
Film u kinima pogledajte od 27. kolovoza u distribuciji Blitz film i videa, a uz Zaca glumi nova zvijezda Emily Ratajkowski.

U ostalim su glavnim ulogama Vanessa Lengies, Wes Bentley i Jonny Weston, a režiju filma potpisuje Max Joseph, voditelj popularnog američkog MTV-jevog reality showa 'Catfish', kojemu je ovo redateljski prvijenac.