GOST NENAD STIPANIĆ

Spikigin otkriva zašto je odlično baviti se kriminalom

11.11.2015 u 12:03

Bionic
Reading

Čovjek američke biografije iz Senja, pisac, scenarist, galerist, antikvar, ex redar, ex tjelohranitelj i ex zaštitar - Nenad Stipanić gost je drugog izdanja Spikigina, ciklusa pripovijedanja priča (storytellinga) u Norris cafeu u zagrebačkoj Sloboštini

Stipanić će na Spikiginu gostovati dvije uzastopne večeri, i to u četvrtak i petak, 12. i 13. studenog od 20.15 sati, a u sklopu kojih će se održati i prvo Spikiginovo predstavljanje romana.

Riječ je o Stipanićevu krimiću 'Stvarno je odlično baviti se kriminalom' izdanom za Balkan Noir. Osim što ćete doznati zašto je dobro baviti se kriminalom, Stipanić će se baviti i temom 'Senjski odskoci'.

Uvoditelj u Spikigin je Kruno Lokotar koji je zagrebački ciklus pripovijedanja priča pokrenuo po uzoru na splitski Pričigin. Gost prve večeri Spikigina, održanog 23. listopada, bio je veteran Pričigina, jedini autor koji je nastupio svih devet godina, pisac, novinar, urednik i pokretač šibenskog festivala Fališ Emir Imamović Pirke.

Kako je izgledalo druženje s Pirkeom, pogledajte u videu, a zbog velikog interesa publike, obavezno je rezervirati mjesto što možete učiniti putem facebook-stranice Norris cafea ili na telefon (01) 6642 923.

SPIKIGIN #1 (Emir Imamović Pirke)