PROČEŠLJALI SMO INTERLIBER

Sniženja i puno dobrih naslova

13.11.2011 u 12:29

Bionic
Reading

Najveći sajam u Hrvatskoj i ove godine omogućuje nabavku knjiga po znatno povoljnijim cijenama, a na sniženjima se mogu pronaći doista dobri naslovi. Odmah po otvaranju s izlagačima smo provjerili na što se isplati potrošiti vrijeme i novac

PLANET9

Novost ovogodišnjeg Interlibera je štand Planet9, online knjižare koja nudi brojne domaće i strane naslove u formatu elektroničke knjige.

Interliber ove godine traje dan više, a najveće gužve očekuju se u petak i subotu kad su peti i šesti paviljon Zagrebačkog velesajma otvoreni do 21 sat. Ostale radne dane i u nedjelju Sajam je otvoren od 10 do 19 sati. Sve koji krenu u potragu za povoljnijim knjigama neće dočekati iznenađenja u organizaciji Sajma, rasporedu štandova ili izlagača. Dočekat će ih, za krizna vremena iznenađujuće velik broj novih naslova te susretljivost prodavača koji su među jeftinije uvrstili i neke zaista vrijedne knjige. Za one koji nemaju spremnu listu naslova koje će pokušati nabaviti po povoljnijim cijenama donosimo preporuke izlagača.

U videoprilogu donosimo i malo atmosfere sa samog otvaranja na kojem je ministar kulture Jasen Mesić nadahnuto citirao Hermana Hessea, a predsjednik Ivo Josipović najavio privatni posjet i pomnije uživanje u knjiškoj ponudi.