OPERA BEZ RAVNATELJICE

Saša Broz podnijela ostavku u riječkom HNK

11.02.2014 u 15:57

Bionic
Reading

Ravnateljice Opere HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci Saša Broz podnijela je ostavku te obrazložila svoj potez namogućnošću realizacije zacrtanog programa, prenosi Novi list.

'Poštovani, danas, 11.02. 2014. zatražila sam raskid Ugovora o radu na određeno vrijeme, odnosno podnijela ostavku na mjesto ravnateljice Opere HNK Ivana pl. Zajca. S obzirom da se program radi kojeg sam prihvatila mjesto ravnateljice i koji sam planirala neće realizirati do kraja mog mandata, ostanak na toj poziciji u teatru više nema svrhu. Ovim putem zahvaljujem svim kolegama i suradnicima koji su surađivali s Operom HNK Ivana pl. Zajca za vrijeme trajanja mog mandata, a zahvaljujem i medijima na više nego korektnom praćenju moga rada.', navodi se u pismu Saše Broz koje je objavio Novi list

Na mjesto ravnateljice Opere riječkog HNK Saša broz imenovana je prije manje od godinu dana, a imenovana je na prijedlog intendantice HNK Nade Matošević Orešković. kako navodi Novi list, u riječkim kuloarima šuškalo se o neslaganju intendantice i ravnateljice Opere.