SATIRIČNA KOMEDIJA 'STADO'

Redateljski prvijenac Nikole Koje najesen u kinima

19.08.2016 u 21:02

Bionic
Reading

Ovog ljeta započelo je snimanje jedne od najiščekivanijih filmskih produkcija u regiji – urnebesne komedije 'Stado' čiji je redatelj i glavni glumac Nikola Kojo

Na trenutno aktualnom filmskom festivalu u Sarajevu, u sklopu filmskih pretpremijera, 'Stado' je službeno predstavljeno vodećim kinoprikazivačima u regiji.

Glavni junaci komedije 'Stado' su Kolja i Cveja, dvojica entuzijasta koji će pokušati pronaći financijska sredstva kako bi snimili pilot-epizodu za svoju novu televizijsku seriju. Naravno, kao što to obično biva na filmu (ali, i u stvarnom životu), njihov put do mogućeg uspjeha nikako neće biti posut ružama pa će tako Kolja i Cveja biti prisiljeni napraviti puno neželjenih kompromisa kako bi ostvarili svoju ideju. Njih dvojica će se, u želji da naprave veliko umjetničko djelo, suočiti s ogromnim preprekama te u jednom trenutku biti prisiljena i sklopiti pakt s vragom, a sve kako bi ostvarila osobni i financijski uspjeh.

Satirična komedija 'Stado' okupila je impresivnu glumačku ekipu koju uz Nikolu Koju predvode Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko, Goran Šušljik Vojin Ćetković, Marko Gvero, Bane Trifunović, Srđan Timarov, Hristina Popović, Goran Radaković, Dragan Petrović Pele, Miran Banjac, Petar Strugar i mnogi drugi. Radi se o redateljskom prvijencu Nikole Koje koji je domaćoj publici poznat po mnogim uspješnim filmovima: 'Parada', 'Lepa sela lepo gore', 'Mi nismo anđeli' i dr.

Jedna od najvećih zanimljivosti vezana za film svakako je i povratak Vesne Trivalić koja se nakon više od 10 godina vratila u svoju rodnu zemlju samo kako bi sudjelovala u snimanju filma. Scenarij ove satirične komedije potpisuje Nebojša Romčević.