NARUŠAVA IM UGLED

Pulski sajam knjiga tražit će sudsku zaštitu od Nives Celzijus

12.09.2013 u 14:24

Bionic
Reading

Sa(n)jam knjiga u Istri poslao je poštom Kiklopa za hit godine Nives Celzijus za knjigu 'Gola istina' te postupio po nalogu suda, potvrdili su iz Sajma te opovrgnuli izjave Nives Celzijus kako zaslužena nagrada nije stigla do nje i najavili traženje sudske zaštite zbog narušavanja ugleda sajma

Udruga Sa(n)jam knjige u cijelosti je provela odluku suda, točnije onaj njen dio koji se na udrugu i odnosi. U sudskoj odluci nalaže se Sajmu da uruči nagradu, ali se, suprotno tvrdnjama iznesenim u medijima, ne opisuje način uručenja. Udruga Sa(n)jam knjige nalog suda provela je 11. rujna u 12 sati i 23 minute, dva i pol dana prije roka koji joj je presudom određen, piše u priopćenju Sajma.

Pulski sajam knjiga zatražit će sudsku zaštitu zbog ponovljenog pokušaja narušavanja ugleda Sajmu iznošenjem neistinitih tvrdnji, obmanjivanjem javnosti i klevetom.

Ponavljamo: suprotno pisanju medija, nijedan član Udruge Sa(n)jam knjige nije, niti će davati pojedinačne izjave o ovom slučaju, sve do odluke Vrhovnog suda. Predsjednica Udruge i direktorica Sajma nije dala izjavu u kojoj komentira ovaj slučaj, kao ni odluku suda. I to je ponovljena izmišljotina, koju po drugi put demantiramo, priopćili su iz Sajma.