THE EMOJI MOVIE

Proslavljeni glumac posudit će glas hrpi izmeta

19.01.2017 u 13:34

Bionic
Reading

Engleski kazališni i filmski glumac Patrick Stewart, koji se proslavio ulogom kapetana Jean-Luca Picarda u američkoj znastveno-fantastičnoj seriji 'Zvjezdane staze', u animiranoj komediji 'The Emoji Movie' posudit će glas emotikonu Poop koji predstavlja hrpu izmeta

Glas Stewarta, koji je među ostalim glumio i u serijalu 'X-Men' te filmovima poput 'Excalibur' i 'Dina - pješčana planina', u animiranoj pustolovnom filmu o emotikonima pridružit će se tako glasovima od ranije poznatih američkih glumaca TJ Millera i Ilane Glazer te sunarodnjaka Jamesa Cordena.

Uz vijest o Stewartovom uključivanju u projekt, piše britanski The Guardian, objavljeno je da će svoje glasove animiranim likovima posuditi i američke glumice Jennifer Coolidge i Maya Rudolph.

Teaser Trailer Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Radnja filma prati Genea (T.J. Miller), multi-izražajnog emotikona koji se putovanjem u telefon tinejdžera upušta u avanturu života, a sve ne bi li postao normalan emotikon.

Redatelj je Tony Leondis, a među brojnim scenaristima koji su radili na filmu spominje se i Mike White, od ranije poznat po radu na glazbenoj komediji 'Rock'n'roll škola' i proslavljenoj komičnoj seriji HBO-a 'Prosvijetljen'.

Nedavno objavljeni teaser filma naišao je na vrlo negativne reakcije na internetu, s više od desetorostrukim brojem gledatelja kojima se najava nije svidjela.

Od nadolazećih projekata, Stewarta ćemo gledati u nastavku 'Wolverinea', filmu 'Logan', te u filmu 'Divlje vjenčanje' u kojem gume i Glenn Close, John Malkovich i Minnie Driver, a posudit će i glas liku animiranog avanturističkog filma 'Spark'.