MEGASTORE NA WEBU

Profil otvorio knjižaru na internetu

21.11.2008 u 00:00

Bionic
Reading

Profil.hr nova je online knjižara istoimenog hrvatskog izdavača

Profil.hr nova je online knjižara istoimenog hrvatskog izdavača.

Putem interneta, na stranici www.profil.hr dostupno je 30 tisuća artikala od kojih 15 tisuća knjiga i više od 10 tisuća glazbenih CD-a te više od pet tisuća filmova i igrica. Stranica je podijeljena prema kategorijama proizvoda na knjige, film, glazbu i igre.

Uz mogućnost kupnje proizvoda, stranica od dodatnih sadržaja nudi još top liste prema navedenim kategorijama, a riječ je o najprodavanijim sadržajima.

Tako prvo i treće mjesto zauzimaju 'Secretum' te 'Imprimatur' para Monaldi-Sorti, a na drugom mjestu je 'Da me barem možeš vidjeti C. Ahern. Na prvom mjestu ostalih knjiga je 'Odvažnost nade' Baracka Obame, a najprodavaniji album je 'Tajno ime' Prljavog kazališta.

'S obzirom na to da na internetu nemamo problema s prostorom kao u knjižarama, u ponudu ćemo s vremenom uvrstiti još veći broj naslova i multimedije. Na taj način na Profil.hr-u naći će se sve što se nalazi u Profilovim multimedijalnim knjižarama širom Hrvatske, a i više', rekao je Damir Plejić, direktor online knjižare Profil.hr.