FESTIVAL KREATIVNIH KOMUNIKACIJA

Priključite se Sudnjem danu

26.02.2014 u 14:55

Bionic
Reading

Nezavisni festival kreativnih komunikacija Sudnji dan otvorio je ovogodišnje prijave. Kreativci svoje radove mogu prijaviti do 17. ožujka na internetskoj stranici www.sudnjidan.org u kategorijama: velika ideja, copywriting, dizajn, web dizajn, ilustracija, 3D, interaktivni sadržaj, fotografija, režija, slika u pokretu, gluma, glazba i zvuk te mlada nada, a novost je to da od ove godine postoji mogućnost prijave još neobjavljenog rada

Pobjednici će biti proglašeni 24. travnja na večeri Sudnjeg dana u sklopu Tjedna dizajna Zagreb koji će se od 23. do 27. travnja održavati u kući za ljude i umjetnost Lauba

Sudnji dan okuplja kreativce iz raznih područja kreativnog stvaralaštva iz Hrvatske i regije, a organizira ga udruga 'Boonika – platforma vizualnog dijaloga'.

Festival je namijenjen profesionalcima angažiranima u komercijalnom i neprofitnom sektoru te studentima, a primarni mu je cilj promicanje autorstva i kreativnosti. Vrijednosti na kojima je utemeljen su autorstvo, nezavisnost i fair play.

Najvažnije su festivalske značajke nagrađivanje autorstva imenom i prezimenom te brojčano velik žiri koji broji preko 150 članova. Radi se o profesionalcima freelancerima, zaposlenicima manjih studija i velikih agencija koji će putem online sustava stranice Sudnjeg dana odabrati najbolje radove iz trinaest kategorija, čime se osigurava nepristranost i objektivnost.