HAHA20

Predstava za djecu o ekologiji i samoći

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 10.12.2013 13:36
  • Objavljeno 10.12.2013 u 11:44
Ecija Ojdanić i Petra Radin

Ecija Ojdanić i Petra Radin

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo fotografije

Kazalište Moruzgva i Tvornica lutaka imaju novu predstavu za djecu koja će biti premijerno izvedena 15. prosinca 2013. godine, u kinu Grič, Jurišićeva 6, s početkom u 18 sati

Riječ je o koprodukcijskoj predstavi Kazališta Moruzgva Tvornice lutaka koja metaforički, kroz prijateljstvo neobične djevojčice (Petra Radin) s kapljicom vode (Ecija Ojdanić), progovara o samoći i ekologiji duha. Suvremeni način života već i samoj djeci diktira ubrzani razvoj koji ponekad preskače osnovne faze djetinjstva: zatrpana tabletima, i-phoneima, medijskim trikovima, današnja djeca kao da više nemaju vremena za igranje.

'Kada su se zadnji put popeli na drvo, gradili kule u visokoj travi ili okupali u jezeru ili rijeci? Voda je prapočetak života na Zemlji, bez nje ne bi bilo ni nas. Dapače, ljudski organizam se više od 70% sastoji od vode. No kako joj mi uzvraćamo? Zagađenjem, isušivanjem, zloupotrebom.

promo fotografije

promo fotografije

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo fotografije

Predstava HaHa2O nas pokušava podsjetiti kako je ponekad teško biti dijete, ali i kako je malo truda potrebno da svijet oko nas bude ljepši', stoji u najavi predstave.

Predstava je zamišljena kao svojevrsni mini-mjuzikl, a namijenjena je djeci od četiri do 11 godina.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!