NAGRADNJAČE

Osvojite knjigu i ulaznice za film 'Ponovno ljubav'

29.03.2016 u 09:43

Bionic
Reading

Ponekad je osoba koju najmanje očekuješ upravo ona koju trebaš! Editus i tportal.hr svojim čitateljima poklanjaju dvije ulaznice za film 'Ponovno ljubav' i knjigu pod nazivom 'Tko preživi, pričat će'

Film 'Ponovno ljubav' (Tumbledown) puno je više nego što bi očekivali od konvencionalne romantične komedije. Ovo je film koji će zabavno prikazati odnos između dvoje pametnih dovitljivih ljudi koji nose svoj emotivni teret.

Godinama nakon smrti muža koji je bio legendarni kompozitor, Hannah (Rebeca Hall) ne uspijeva prihvatiti svoj život bez njega. Pokušava se prilagoditi jednostavnoj svakodnevnici u maloj sredini, daleko od gradske vreve. U jednom trenutku odluči ispuniti prazninu pisanjem biografije supruga koji je tragično preminuo. Istovremeno ideja pada na pamet i i nadobudnom piscu (Jason Sudeikis) iz New Yorka. Iako ona inicijalno odbija bilo kakvu mogućnost suradnje, s vremenom uspijevaju pronaći zajednički jezik i spoznati kako će sljedeće poglavlje života napisati zajedno. Smiješna, topla i slatka romantična priča o pronalasku ljubavi na mjestu na kojem je najmanje očekuješ.

Uloge: Rebecca Hall, Jason Sudeikis, Joe Managaniello, Dianna Agron, Blythe Danner, Griffin Dunne, Richard Masur
Scenarij: Desi Van Til
Režija: Sean Mewshaw

Trailer filma 'Ponovno ljubav'

Dobitnici ulaznice zafilm 'Ponovno ljubav' su Antonela Ćaleta i Anja Stanić, a knjigu pod nazivom 'Tko preživi pričat će' osvojila je Petra Bilić.
O preuzimanju nagrada dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila.