NE PROPUSTITE

Natječaj za kratku priču i poeziju

26.11.2013 u 09:45

Bionic
Reading

Internetski Radio 808, CeKaPe - Centar za kreativno pisanje i tportal raspisali su natječaj za kratku priču i poeziju. Pravo natjecanja imaju svi građani Hrvatske i građani iz inozemstva koji pišu hrvatskim jezikom

Natječaj je javan. Priče ne smiju biti duže od 5000 znakova, ne smiju biti objavljene, a neće se uzimati u obzir ulomci iz većih proznih cjelina ili već objavljeni radovi. Autori pjesama šalju jednu pjesmu.

Natječaj je otvoren od 25. 11. 2013 do 25. 11. 2014.

Autori uz priču ili pjesmu trebaju navesti svoje puno ime i prezime, telefon i adresu, kratke podatke o sebi. Priče pod pseudonimom ne ulaze u konkurenciju.

Priče treba poslati na mail: cekape.natjecaj.2013@gmail.com

Svaki mjesec žiri u sastavu Jagna Pogačnik, Miroslav Mićanović i Andrija Škare odabrat će jednu priču i jednu pjesmu koje će biti pročitane u emisiji Radija 808.

Sve odabrane priče ulaze u završno natjecanje. Žiri će od dvanaest odabranih priča i pjesama odabrati tri, a CeKaPe će dodijeliti nagrade: besplatnu semestralnu radionicu pisanja po izboru u CeKaPe – za jednu osobu, popust od 50% na semestralnu radionicu pisanja po izboru u CeKaPe – za jednu osobu te popust od 25% na semestralnu radionicu pisanja po izboru u CeKaPe – za jednu osobu.

Sve odabrane priče i pjesme bit će objavljene na web stranici CeKaPea

POSLUŠAJTE RADIJSKU EMISIJU