ZBOG KORONAVIRUSA

Mala scena donosi kazalište u vaš dom, predstave će prenositi uživo online

12.03.2020 u 10:12

Bionic
Reading

Kazalište Mala scena ide online, najavili su na svojoj stranici na Facebooku, donoseći tako kazalište direktno u dom gledatelja. U subotu, 14. ožujka, u 17 sati tako prikazuju svoju predstavu 'Priču o oblaku', u izvedbi Buge Marije Šimić

'Uz svakodnevne prijenose uživo na kojima ćemo pričati priče, anegdote iz kazališta, prijedloge o igranju i kazalištu, donosimo vam kazalište direktno u vaš dom! Ako ne možete doći k nama u subotu 14. ožujka u 17 sati, gledajte našu 'Priču o oblaku' iz prvog reda na svom kauču!', kažu iz Mala scene.

Virtualnu kartu za pristup prijenosu možete kupiti ovdje, a cijena vrijedi za jedan uređaj preko kojega predstavu može gledati cijela obitelj.

'Priča o oblaku' namijenjena je djeci od 1,5 do 5 godina.

Na svome putu svijetom, oblak susreće dječaka koji se igra na livadi. Polako ga obujmi, podigne u zrak i povede na put... Ovom poetičnom pričom o oblaku koji putuje i svojim putovanjem djeci pokazuje svijet pokušat ćemo još jednom pokazati svu snagu umjetničkoga kazališta. U pet kofera smjestit ćemo cijeli svijet - pustinje i prašume, livade i gorja, mora i rijeke. Donijet ćemo ga na scenu i ispričati djeci jednu veliku priču o životu koji nas okružuje, i to čistom igrom i vizualnim senzacijama.