BRUTALNO ISKRENO

'Love actually' više nikad nećete gledati istim očima

02.12.2014 u 14:01

Bionic
Reading

Prosinac je službeno stigao, a uz njega se standardno veže gledanje filmova božićne tematike. 'Zapravo ljubav', britanska romantična komedija nastala 2003. godine, svakako je jedan od voljenijih i omraženijih filmova koji se nanovo pojavljuje u predblagdanska vremena. Kako bi dali svoju kritiku filmu, Screen Junkies ekipa odlučila je napraviti iskreni prikaz filma koji će ljubiteljima i mrziteljima ove romantične komedije potvrditi ili negirati sve prethodno stvorene dojmove

'Od čovjeka odgovornog za svaki film koji ste morali pogledati sa svojom djevojkom, stiže film koji je zaslužan za svaki postojeći u kojem se pojavljuje mnoštvo poznatih glumaca koji se zaljubljuju u vrijeme blagdana', poručuje Screen Junkies ekipa u prepravljanom foršpanu filma 'Zapravo ljubav'. 

Ovaj dorađeni foršpan s ciljem ismijavanja i ukazivanja na mane ove britanske romantične komedije također naglašava i potvrđuje njegovu jezivu isklišeiziranost uz zaključak koji glasi: 'Sve ove poznate glumce ste više voljeli gledati u nekim drugim filmovima'. Kako izgleda ovaj brutalno istinit i duhovit foršpan, pogledajte ovdje: