'WHO THE FU*K IS BIBA?'

Ljubavni problemi na Valentinovo: Petra Kurtela i Slavko Sobin u Ludoj kući

11.02.2019 u 12:05

Bionic
Reading

Petra Kurtela i Slavko Sobin glume u predstavi kazališta Luda kuća 'Who the fu*k is Biba?' koji propituje što je pošlo krivo nakon vjenčanja jednog mladog zaljubljenog para. Premijera je zakazana na Valentinovo, 14. veljače, u 20 sati

''Who the fuc*k is Biba?' govori o Sari i Anti koji su završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, 'grijehe' svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika', stoji u najavi predstave koja će otkriti, među ostalim, hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the fu*k is Biba.

Autor predstave u produkciji B GLAD Produkcije je Igor Weidlich, a režiju potpisuje Boris Kovačević.

'Jedva čekam izvedbe da zabavimo, ali i zapitamo i sebe i publiku. Dat ćemo sve od sebe da autentično i duhovito prikažemo mladi par koji se bori sa svakodnevnim preprekama, ali i problemima svojstvenim sredini u kojoj živimo. Sigurna sam da će se u ovoj komediji svatko vrlo lako prepoznati', rekla je o predstavi Kurtela.