DESET DANA PROGRAMA

Knjigoljupci, pravac na Zrinjevac: Počinje još jedno zagrebačko More knjiga

28.06.2018 u 11:42

Bionic
Reading

Novo izdanje zagrebačkog Mora knjiga na Zrinjevcu počinje 30. lipnja u 12 sati i do 8. srpnja posjetiteljima će svakog dana od 10 do 24 sata nuditi priliku da zavire u preko 300 besplatnih naslova. Organizatori najavljuju i bogat kulturni i zabavni program

Tijekom desetodnevnog programa posjetitelji će moći uživati u jedinstvenom ljetnom ambijentu plaže te svim popratnim ljetnim sadržajima – koktelima, ležaljkama, pijesku, besplatnim naslovima na hrvatskom i engleskom jeziku nadohvat ruke, novoobjavljenim naslovima, ali i prigodnim popustima na sve naslove koji će se moći kupiti za vrijeme trajanja Mora knjiga, kažu organizatori.

  • +13
More knjiga na Zrinjevcu 2017. Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

'Ovogodišnji program manifestacije, koja je proteklih godina privukla velik broj domaćih i stranih ljubitelja čarobnog svijeta knjiga, krije brojne zanimljive detalje. Dovoljno je reći da smo pripremili tajne filmske projekcije u suradnji s našim prijateljima iz Motovun Film Festivala, a za zaljubljenike u glazbu pripremili smo i nastupe DJ-eva u suradnji s Hrvojem Jelinčićem te DJ kolektivom Frühstück u predivnoj zelenoj oazi koju nudi park Zrinjevac', istaknula je organizatorica Mora knjiga Ana Marija Žužul.

Uz popratni zabavni program, ističu kako će tijekom radnih dana svi posjetitelji od 16 do 18 sati knjige moći kupiti uz posebne popuste, u sklopu Happy Houra koji je već tradicionalan dio zagrebačkog Mora knjiga.

Za izgled ovogodišnje plaže Mora knjiga od preko 300 kvadratnih metara zaslužni su konceptualni umjetnik Mario Miše i arhitektonski studio B!RO, a inspirirana je beduinskom kulturom.