TREĆI NASTAVAK

Kakva iznenađenja donosi prvi foršpan nove Bridget Jones?

24.03.2016 u 21:53

Bionic
Reading

U novom filmskom nastavku franšize o Bridget Jones, koji bi se u američkim kinima trebao pojaviti sredinom rujna, omiljena junakinja je, sudeći prema prvom foršpanu, naizgled sredila život

Sad već četrdesetineštogodišnja Bridget razvedena je i ponovno zavodi. Zadovoljna je svojim novim životom i karijerom producentice vijesti. Nevolje kreću s pozitivnim testom za trudnoću.

Nakon što njezina ginekologinja, koju glumi Emma Thompson, na ultrazvučnom pregledu kojem prisustvuje i bivši suprug Mark Darcy (Colin Firth) izgovori: 'Dakle, ovo je, pretpostavljam, tata. Drago mi je što mogu biti ovdje u ovom prekrasnom i jedinstvenom trenutku', naša omiljena junakinja nešto kasnije će je nasamo zamoliti da to ponovi još jedanput.

Bridget Jones's Baby

Ginekologinja na nesvakidašnju molbu pristaje, no ovoga puta izreći će to pred Jackom Qwantom (Patrickom Dempseyjem), muškarcem s kojim je Bridget, nakon neobičnog susreta, doživjela romansu i koji, kao i bivši suprug Mark, ima 50% šanse biti otac djeteta.

I treći nastavak franšize Bridget Jones režira Sharon Maguire, a u filmu se ponovno pojavljuju Gemma Jones, Jim Broadbent, Celia Imrie i James Callis.