Basic & Rough

Ischariotzcky ima novi EP: Poslušaj 'Bad fortune'

16.03.2023 u 14:24

Bionic
Reading

Na samom početku ove godine Joško Klarić, frontmen benda Ischariotzcky, upustio se u osobni izazov 'glazbenog dnevnika', a to bi značilo objava EP-a od četiri pjesme mjesečno kako bi na kraju godine imao album od 12 probranih pjesama, a i stvorio sadržaj koji pokazuje kako izgleda proces njegovog stvaralaštva, ukratko put stvaranja albuma koji se događa iza scene

Nove četiri pjesme upakirane u EP "Bad Fortune", nastale u veljači redom su "Prelude" koja otvara EP motivacijskom mantrom, a slijedi je "Gone" koja u sporom, ali plesnijem tempu slavi ostavljanje ljubavi iza sebe. "Enjoy The Shot" nastala je sampliranjem zvukova koje je proizveo Joškov jednogodišnji sin što je i inspiriralo tematiku pjesme, a Jure Brekalo je to sve zaokružio teškaškim bubnjevima. Zadnja pjesma po kojoj je EP i dobio naziv zaključuje važnost odnosa sa samim sobom.

Izvor: Društvene mreže

Novost je da se i Goran Stojkić iz BONK studija, dugogodišnji suradnik benda, odlučio upustiti u ovaj konceptualni izazov kroz video oblikovanje serijala kroz cijelu godinu kako bi na kraju godine zajedno imali glazbeni album i kratki film.

EP 'Bad Fortune' u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.