novi naslovi, popusti i nagradne igre

Interliber je pred vratima! Zavirite u kutak za čitanje Alfa & Čitaj knjigu i potražite nova izdanja po sajamskim cijenama!

04.11.2022 u 15:24

Bionic
Reading

Ove godine Alfa je za vas je pripremila brojne nove naslove, popuste i nagradne igre

Osim toga svakodnevno od 18 do 19 sati pruža vam se prilika upoznati književnu blogericu Alis Marić uz Matcha Latte brenda Materia, a predstavit ćemo i četvrtu knjigu iz biblioteke Čitaj knjigu. Riječ je o bestseleru i svevremenskom djelu za žene koje žele naučiti kako se zauzeti za sebe i pritom ne povrijediti druge. Knjiga je idealan izbor za svaku ženu koja želi vratiti ravnotežu svom životu, reći ne bez dodatnog objašnjenja, naučiti donijeti ispravne odluke i hrabro se suočiti s izazovima i promjenama.

Ova istaknuta uspješnica, prerađena i nadopunjena, originalan je i odvažan izvor za samopomoć, prepuna je stvarnih primjera, detaljnih vodiča i konkretnih savjeta o tome kako razgovarati sa suradnicima, autoritetima, ljubavnicima, obitelji i prijateljima.

Knjiga je čitka, napisana u optimističnom stilu koji nadahnjuje, s toplim, osobnim i praktičnim vodstvom za svaku ženu koja želi bolju verziju sebe, vratiti ravnotežu, reći ne i povući crtu s povjerenjem, donijeti ispravne odluke te se suočiti s novim izazovima i promjenama u svom životu.

Asertivna žena razotkriva zastarjele obrasce i stereotipe o ženama direktoricama, majkama kućanicama, agresivnim šeficama i superženama te označava novu, osvježavajuću, pozitivnu alternativu.

U ovom trenutku asertivne žene upravljaju tvrtkama, podižu obitelji, uče plesati tango, snimaju filmove, daju imena brodovima i cipelama, donose zakone, uče djecu, pilotiraju avionima i svemirskim letjelicama. Što god da rade, asertivne žene ostaju ustrajne.