POTICAJ STVARALAŠTVU

HAVC raspisao sve javne pozive za 2018., prvi rok prijave krajem ožujka

  • Autor: T.Ba./Hina
  • Zadnja izmjena 12.01.2018 15:44
  • Objavljeno 12.01.2018 u 15:44
Zgrada HAVC-a

Zgrada HAVC-a

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) raspisao je godišnji Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2018. godini, u kategorijama proizvodnje, manjinskih koprodukcija, razvoja scenarija i projekata te međunarodne suradnje

Javni poziv za poticanje proizvodnje audiovizualnih djela otvoren je tijekom čitave godine, a odnosi se na dugometražne i kratkometražne igrane, dokumentarne, animirane i eksperimentalne filmove. 

Popunjene prijavnice predlagatelji trebaju online prijaviti, a jedan primjerak svih dokumenata dostaviti u tiskanom obliku na adresu HAVC-a (Nova Ves 18, 10000 Zagreb), uz naznaku 'Javni poziv za poticanje audiovizualnih djelatnosti i stvaralaštva u 2018. godini – kategorija: poticanje proizvodnje audiovizualnih djela' - za prvi rok odlučivanja: najkasnije do 29. ožujka, a za drugi rok odlučivanja do 4. listopada. 

Odluke Hrvatskog audiovizualnog vijeća o utvrđivanju liste prioriteta i o raspodjeli sredstava bit će objavljene na www.havc.hr, a prihvaćeni projekti sufinancirat će se sukladno raspoloživim sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra. Prve odluke AV Vijeće donosi u prvoj polovici godine. 

Detalji i rokovi Javnog poziva za poticanje proizvodnje audiovizualnih djela, za poticanje filmskih koprodukcija s manjinskim hrvatskim udjelom, za poticanje razvoja scenarija i razvoja projekata dugometražnih igranih, dugometražnih dokumentarnih i animiranih filmova te za komplementarne djelatnosti u 2018. godini – programi međunarodne suradnje, nalaze se na internetskim stranicama HAVC-a.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi