PRILIKA ZA OBOŽAVATELJE!

George R. R. Martin ubit će vas za 20.000 dolara

06.06.2014 u 12:35

Bionic
Reading

Preko platforme Prizeo, George R. R. Martin svojim fanovima nudi primamljive nagrade ako se priključe donacijama za sklonište vukova u Novom Meksiku

George R. R. Martin objavio je da će umjesto planiranih sedam, napisati čak osam knjiga za epski fantasy serijal 'Pjesme leda i vatre', koji je prvotno bio zamišljen kao trilogija.

Obožavateljima je ipak teško dugo se ljutiti na pisca koji svoje kratkotrajno slobodno vrijeme koristi za pomaganje životinjama kroz humanitarne akcije.

Naime, pisac često donira preko platforme Prizeo, prikuplja financijsku pomoć za sklonište za vukove Wild Spirit Wolf Sanctuary u Novom Meksiku, organizaciju koja pruža smještaj spašenim vukovima i psima. Prizeo nudi određene nagrade ovisno o visini donacija, a ono što pisac nudi tim putem vrlo su primamljive za njegove fanove.

Svi koji doniraju bit će uključeni u natječaj koji uključuje mogućnost plaćenog putovanja u Novi Meksiko, upoznavanje s Martinom i zajedničku vožnju helikopterom do skloništa. Usput, sretni 'dobitnici' imat će priliku ispitati Martina sve što žele znati o novim događanjima u knjigama ili u TV serijalu.

Manje nagrade su uobičajene: majice i potpisne mape i pisma, ali oni koji odluče platiti preko 4.500 dolara dobit će potpisanu kopiju scenarija prve epizode 'Igre prijestolja', a za 7.500 dolara i jednu od Martinovih originalnih kapa.

Donacije koje premaše 15.000 dolara uključuju doručak s autorom, a za 20.000 dolara Martin će velikodušne donatore uključiti kao lik u novom romanu i zatim ga ubiti na svoj karakteristično surov način. Čak mogu odabrati svoj status u Wasterosu: hoće li biti vitezi, seljaci, kurve…