UMJETNOST PUTEM RADIJA

DJ Itch izlaže fotografije u galeriji 808

12.02.2014 u 19:39

Bionic
Reading

Radio 808 predstavlja projekt 'Radio 808 galerija', umjetnost putem medija. Radio galeriju će prvom izložbom povodom Valentinova otvoriti Sanjin Kaštelan. Otvorenje izložbe u prostoru Radija 808 u Branimir centru počinje u petak u 20,30 sati. Autor će predstaviti izložbu i projekciju fotografija uz glazbenu pratnju. After party na Radiju 808 počinje u 22 sata, a posjetitelje će zabavljati radijski DJ-ji

Fotografija je poput radija, dinamična, životna, lako prenosiva i bezvremenska. Autor za sebe kaže da je fotografiji samo instrument pa mu se svjetlo prikazuje u oblicima. Sanjin Kaštelan, mnogima poznat kao DJ Itch iz kolektiva Confusion, u slobodno vrijeme bavi se penjanjem i jogom, govori mađarski, razumije se u parfeme, glazbu i fotografiju.

'Nalazim najviše radosti u svjetlu, u ljudima koji svijetle. Takva je i glazba, one neke easy listening numere s eksplodirajućim violinama. Greška je u mom slučaju prijatelj, imam astigmatično oko i ono ne želi često vidjeti oštrinu pa se ogriješim o sva pravila rezova, zlatnih sredina i praksi. Mislim da i to moje astigmatično oko želi vidjeti samo lijepo, kako god se to u njemu okrenulo.', rekao je Kaštelan.