gužva u dip-u

Most predao listu: Vrijeme je da se u Europskom parlamentu čuje glas običnog čovjeka

  • Maja Šurina
  • Zadnja izmjena 09.04.2019 13:01
  • Objavljeno 09.04.2019 u 13:01
Bionic
Reading

Posljednji dan predaje kandidatura u Državnom izbornom povjerenstvu svoju listu predao je i Most nezavisnih lista. Nju predvodi čelnik Mosta Božo Petrov koji je već ranije rekao da ukoliko bude izabran neće ići u Europski parlament

'Mi smo predali listu naših kandidata, to su svi ljudi koji će se pošteno, čestito, hrabro boriti za hrvatske interese u Europskom parlamentu. 26. svibnja je vrlo važan dan za Hrvatsku, i to je prva prilika u kojoj građani mogu odlučiti u kojem smjeru država treba ići. Zato ih pozivam da svi izađu na ove izbore. Mislim da je sazrijelo vrijeme da konačno se u EP može čuti glas običnog čovjeka, da se u tom parlamentu konačno progovori o pravim, realnim problemima i da se njih krene rješavati', kazao je Petrov nakon predaje liste.

Petrov, koji predvodi listu, već ranije je rekao da neće ići u Europski parlament ako bude izabran nego da će ići netko drugi s liste. Ne smatra da je to prevara birača.

'Prevara bi bila kad bih to prešutio, vrlo transparentno sam rekao da ne idem, ja sam tu da pokažem koliko su važni izbori za Hrvatsku i njezinu budućnost i zato želim biti tu, želim im dati potporu za maksimalan uspjeh', kazao je Petrov.