NAGRADNJAČA

Vodimo vas na konferenciju 'Weboo 18+'

12.11.2013 u 11:07

Bionic
Reading

Vi imate problem, mi imamo za vas rješenje. Nakon negativnog naslova slijedi zaokret u pozitivnom smjeru za vas i vašu tvrtku, u samo dva dana! Doznajte kako odabrati internetsku marketinšku agenciju kod nas, što agencija želi od svojih klijenata na pitchu, društveno i mobilno – kako izmjeriti uspješnost, ne-tehnička strana responzivnog dizajna, CCD, CRM, bloganje i sadržaj...

Konferencija o internetskom marketingu 'Weboo 18+' s temama mobile, social i design dovodi vam vrhunske predavače koji su spremni prenijeti znanje, primjere iz prakse i uputiti vas kako dalje. Zašarajte u svom rokovniku datum 14. studeni 2013. kada ćete biti u Hypo centru, a prije toga se PRIJAVITE na konferenciju. Budite brzi zauzeti svoje mjesto jer se broj praznih stolaca smanjuje iz dana u dan. Studente očekuju simbolične cijene kotizacija.

Ako ste odvažniji i ne želite sjediti u publici, već im želite prenijeti svoja najnovija znanja i iskustva iz područja mobile, social i design te promovirati svoju tvrtku pred velikim auditorijem, zakupite svoju minutažu predavanja ili izlagačko mjesto

Za 15. studeni eminentni stručnjaci, Miroslav Varga, Damir Podhorski i Siniša Gavrilović, pripremili su tri SUPER edukacije za one koji troše previše na kampanje, a znaju da mogu manje samo nikako ne uspjevaju, za one koji nisu imali dovoljno uspjeha u online marketingu, a vjeruju u sebe, za one koji se žele dokazati pred šefovima s novim online marketinškim idejama.

To su edukacije: 'Super Analytics', 'Super AdWords' i 'Super SEO' koje održavamo u malim grupama gdje se predavači svakom polazniku posvećuju individualno. PRIJAVITE SE odmah jer se grupe sastoje od maksimalno sedam polaznika.

Dođite, družite se s najvećim stručnjacima, polemizirajte s njima tijekom pauza, upoznajte nove poslovne kontakte, uzmite koktel znanja, smjeha i novih poslovnih ideja na konferenciji 'Weboo 18+'!

Tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 3x2 ulaznice za prvi dan konferencije!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Sandra Špiljar
Marija Uremović
Maja Šesnić

Dobitnici će o detaljima preuzimanja ulaznica biti obavješteni putem maila.