nagradnjače

Vodimo vas na Liderovu konferenciju 'Marketing and Sales by Numbers'

08.06.2018 u 10:46

Bionic
Reading

Uskoro ni pekare neće moći raditi bez Facebook stranice, Instagrama, webshopa, a da ne spominjemo kako bi radi opstanka trebale početi proizvoditi peciva s posebnim svojstvima. Dobro, možda malčice karikiramo, ali ni takav scenarij nije posve nemoguć

U svakom slučaju, marketing i prodaja ganjaju neke brojke, a njih je sve teže doseći promocijom koja ide po 'utabanim stazama'. Kako ostati number one, zadržati klijente i privući nove metodama koje sada 'pale', otkriva Liderova konferencija Marketing and Sales by Numbers koja će se održati 13. lipnja u zagrebačkom HUB385.

Prekopat će se cijeli sektor širom i poprijeko. Iva Belé preispitat će vas za koju ekipu igrate i kako komunikacijski složiti superfunkcionalan tim, što je preduvjet za poslovni uspjeh. U srce i dušu biznisa odvest će vas Igor Belošić i Vedran Sorić, koji će uz predavanje o prodaji održati i radionicu koja će pokazati da ste srž prodaje upravo vi. Roland Markowski pomoći će vam da utvrdite gradivo jer samo je jedan šef, a to je vaš kupac.

Neće proći ni bez panela jer pripovjedači od zanata i novih formata imaju šošta za reći o storytellingu, a kada o tome pričaju Hrvoje Budin (Kadei), Davor Bruketa (Bruketa&Žinić&Grey), Iva Kaligarić (Señor) I Iva Pregernik Jungić (Iskon) svi se pretvaraju u uho. Mobilni marketing zbog kojeg su se tresla brda, a u našim krajevima rodilo se niš na tapetu će staviti Domagoj Davidović.

Panel o VR-u i AR-u okupit će Jana Jileka (DotMetrics), Liviju Novaković (HT), Dariana Škaricu (DivIT) I Ivana Tušeka (Degordian), a o mikroinfluencerima i makropovratima raspravljat će Mirjana Badurina Čanak (SAP), Saša Cvetojević (Insako), Marina Čulić Fischer (Dialog komunikacije), Ana-Marija Petričević-Liović (Foreo), Jelena Veljača, i Elena Wolsperger Dolezil (Dukat).

Slijedi pravi meč 2 na 1 u tri runde u kojem će glavna zvijezda biti native oglašavanje, a o njemu će divaniti iz iskustva Ivan Brezak Brkan (Netokracija) i Liliana Božić (Vipnet), Nataša Šudelija (24ContentHaus) i Katarina Kantolić (Addiko) te Iva Uščumlić (Media Val) i Gea Kariž (Mastercard Hrvatska).

Prije no što završimo druženje uz ovaj bogat i raznovrsan program održat će se još jedna spicy radionica. Alexandru Jijian (SAP Hybris) podijelit će s nama kako ponuditi najbolje usluge bez prelaska na Tamni put sile.

S moderatorskog postolja konferencijom će dirigirati Vedran Vereš (Initaitive Zagreb), Marko Matejčić (MediaCom), Manuela Šola (Komunikacijski laboratorij) i Gordana Galović (404 agency).

Prijave i više o konferenciji na Marketing and Sales by Numbers

Poslovni tjednik Lider čitatelje tportala daruje s 3x2 ulaznice za konferenciju Marketing and Sales by Numbers koja će se održati u srijedu, 13. lipnja s početkom u 10 sati u zagrebačkom HUB385. Dobitnici su Ivana Peršinović, Damir Polutranko i Jadranka Pavković.