8. i 9. lipnja

Osvojite ulaznice za Future Tense konferenciju i knjigu Daniela Susskinda 'A World Without Work'

31.05.2022 u 10:12

Bionic
Reading

Je li virtualna stvarnost budućnost poslovanja? Tko su budući turisti i kako ih možemo privući u Hrvatsku? Hoće li nam roboti oduzeti poslove?

To su samo su neka pitanja na koja će na Future Tense konferenciji 8. i 9. lipnja 2022. odgovoriti šest vodećih svjetskih futurologa Mike Bechtel, Ian Yeoman, Mike Walsh, Anne Lise Kjaer, Daria (Dasha) Krivonos i Daniel Susskind. Svatko od njih će tijekom dva dana ove međunarodno nagrađene konferencije predstaviti jednu od šest tema: The Future of Work and Education, The Future of Technology, The Future of Governance, The Future of Tourism, A Sustainable Future te The Future of Independent Thinking and Leadership. Futurolozima će se u razmišljanju o budućnosti poslovanja pridružiti predstavnici hrvatske i međunarodne poslovne zajednice kroz zanimljive panel rasprave te B2B razgovore.

Za sve one koji žele biti dio zajednice koja gleda prema budućnosti, osigurali smo vrijedne nagrade.

Darujemo vas dvjema ulaznicama za Future Tense konferenciju te knjigom Daniela Susskinda 'A World Without Work'. Knjigu je The New York Times proglasio potrebnim štivom svakog potencijalnog predsjedničkog kandidata, a u njoj Susskind opisuje tržište rada i obrazovanja u vremenu u kojem će dominirati tehnologija i automatizacija rada. Dobitnici su Ljiljana Stanić i Tomislav Vuković.

Više informacija o Future Tense konferenciji pronađite na www.futuretense.eu