nagradnjače

Vodimo vas na 9. Liderovu konferenciju 'Budućnost obiteljskih tvrtki'

01.02.2018 u 11:27

Bionic
Reading

U većini obiteljskih tvrtki u Hrvatskoj upravo se odvija proces tranzicije upravljanja s generacije osnivača na generaciju njihovih nasljednika

Kako je većina danas uspješnih obiteljskih tvrtki u Hrvatskoj utemeljena devedesetih godina 20. stoljeća, u tržišnim okolnostima koje su bile bitno različite od današnjih, generacija koja preuzima njihovo upravljanje suočena je sa posve drugačijim izazovima u poslovanju od onih kakve su imali njihovi roditelji.

Nasljednici obiteljskog biznisa u fokusu su 9. Liderove konferencije Budućnost obiteljskih tvrtki, koja će biti održana 23. veljače 2018. godine u Kraš Auditoriumu.

Zanimljive teme u procesu tranzicije upravljanja

U želji da osnivačima i njihovim nasljednicima olakšamo primopredaju upravljanja u obiteljskim tvrtkama, ovogodišnja će se konferencija prvenstveno baviti onim temama za koje smo kroz aktivnosti Liderova Kluba obiteljskih tvrtki utvrdili kako su univerzalno zanimljive u procesu tranzicije upravljanja: Je li za nasljednike obiteljskih tvrtki bolje od početka sudjelovati u radu obiteljske tvrtke ili prvo stjecati poslovna iskustva negdje drugdje; Kako angažirati konzultanta koji će pomoći u tranziciji upravljanja obiteljskom tvrtkom; Kako iskoristiti priliku i kupiti još jednu obiteljsku tvrtku; Kako doći do kapitala uz pomoć strateškog partnera, a ne ostati bez većinskog vlasništva u svojoj tvrtki.

Radionice

Za sudionike konferencije ove smo godine pripremili čak pet praktičnih radionica koje će voditi ugledni stručnjaci za pojedina područja. O tome kako (ne) razgovarati s bankarima polaznike istoimene radionice poučit će Damir Brkić iz društva Brkić&partneri d.o.o., Gordana Kastrapeli i Marko Grilc (Krug Izvrsnosti) održat će radionicu na temu komunikacije s kupcima za povećanje prodaje, a Damir Podhorski (Escape d.o.o.) otkrit će tajne digitalnog marketinga i brendiranja putem weba. Kako kupiti ili prodati tvrtku tema je radionice koju će održati vlasnica Zaokreta, Kristina Ercegović, a kako odabrati i zadržati kvalitetne zaposlenike poučit će Barbara Ružić (Artis Rei d.o.o.).

Više o konferenciji doznajte ovdje.

Čitateljima tportala darujemo 3x po dvije ulaznice za 9. Liderovu konferenciju 'Budućnost obiteljskih tvrtki'. Dobitnici su Božena Rukavina, Dalibor Drljaca i Darko Skuliber.