atraktivni popusti

Velika Božićna akcija Učilišta EU PROJEKTI

07.12.2017 u 13:48

Bionic
Reading

U tijeku je Božićna akcija Učilišta EU PROJEKTI. Izaberi svoj božićni paket i ostvari velike popuste na edukacije u 2018. godini.

Paket 1: Upiši program usavršavanja Voditelj pripreme i provedbe EU projekata uštedi 3.000 kn

Sudjelovanjem u programu usavršavanja Voditelj pripreme i provedbe EU projekata, polaznici će svladati potpuno nova pravila pripreme i provedbe projekata financiranih iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova koja su stupila na snagu pristupanjem Republike Hrvatske Europskoj Uniji i koja će se primjenjivati u financijskoj perspektivi 2014. – 2020.

Polaznici koji se upišu u program usavršavanja Voditelj pripreme i provedbe EU projekata do 22. prosinca 2017.g. ostvaruju 3.000,00 kn popusta na školarinu.

Saznaj više

Paket 2: Upiši specijalistički program izobrazbe u području javne nabave i osiguraj popust za obnovu certifikata

Cilj izobrazbe u području javne nabave je stjecanje znanja, vještina i sposobnosti raznih dionika uključenih u sustav javne nabave, kako bi razumjeli i u praksi primijenili postupke javne nabave temeljem Zakona o javnoj nabavi (NN 120/2016). Sudjelovanjem u ovom programu, polaznici stječu preduvjete za dobivanje certifikata u području javne nabave.

Polaznici koji upišu specijalistički program izobrazbe u području javne nabave do 22. prosinca 2017.g. ostvaruju 50% popusta na jedan od programa usavršavanja u 2018. godini u trajanju od 8 nastavnih sati, čime ostvaruju 8 bodova za produženje certifikata u području javne nabave.

Saznaj više

Paket 3: Plati jednu edukaciju, a za drugu ti darujemo 50% popusta

Učilište EU PROJEKTI redovito organizira jednodnevne edukacije i programe usavršavanja u području javne nabave za najviše 25 polaznika. Posebnost edukacija jest što tijekom same edukacije polaznici se savjetuju o mogućnostima prijave na određene natječaje i mogućnosti realizacije njihovih projekata.

Za prijave na edukacije ili programa usavršavanja u području javne nabave do 22. prosinca 2017.g., ostvarujete 50% popusta na drugu edukaciju.

Saznaj više

Informacije o svim paketima možete dobiti u Učilištu EU PROJEKTI putem telefona na broj 01 5534 878, putem adrese e-pošte info@uep.hr ili na internetskoj stranici www.uep.hr!