modernizacija

Važna obavijest iz Zagrebačke banke: Uskoro dolazi nova m-zaba, ovo je sve što morate znati i kako će se ažurirati

05.10.2021 u 13:53

Bionic
Reading

Klijenti Zagrebačke banke uskoro će na raspolaganju imati novu, moderniju i jednostavniju aplikaciju za mobilno bankarstvo (m-zaba). Nova m-zaba aplikacija dolazi u modernijem dizajnu koje nudi bolje korisničko iskustvo uz zadržavanje svih postojećih funkcionalnosti.

'Aplikacija je obogaćena ilustracijama što ju čini atraktivnijom. Korisnici će imati jednostavan prikaz detalja proizvoda i usluga koji će sada biti smješteni na jednome mjestu. Odmah po prijavi korisnici će vidjeti stanje svog računa, a kretanje po računima odvija se jednostavnim listanjem', priopćili su iz najveće domaće banke.

Funkcionalnosti poput m-foto plati i Sken u tren bit će objedinjeni jedinstvenom ikonom i dohvatljivi odakle god počinjao proces plaćanja, a plaćanja su podijeljena prema potrebama korisnika.

Iskustvo korištenja dodatno je poboljšano mogućnošću ugovaranja trajnog naloga za sve štednje otvorenog tipa, logičnijom navigacijom i korisnim informacijama o tome kako koristiti aplikaciju.

'Nova m-zaba koja pruža jedinstveni doživljaj i suvremeni dizajn bit će uskoro postupno dostupna klijentima. U slučaju da korisnik ima takvu opciju na svom mobilnom uređaju, aplikacija će se automatski ažurirati, a ako ju korisnik sam ažurira, treba posjetiti odgovarajući Store i ažurirati ju. Do preuzimanja nove m-zabe korisnici će moći koristiti postojeću', priopćeno je.

Kao i do sada, m-zaba je besplatna za korisnike paketa proizvoda, a oni koji ih nemaju prva tri mjeseca moći će ju koristiti bez naknade.