OPĆA MOBILIZACIJA

Udruga Franak: Ako ne ispunite zahtjeve, kreću prosvjedi!

19.01.2015 u 10:44

Bionic
Reading

Udruga Franak danas je na svojoj stranici na Facebooku najavila 'opću mobilizaciju' te pozvala sve koji mogu da se aktiviraju. Njihov poziv prenosimo u cijelosti

'OPĆA MOBILIZACIJA.
Molim da pratite ovdje svježe vijesti.

Dragi članovi Udruge Franak,

Udruga Franak odlučila je preventivno djelovati i započeti s mobilizacijom građana. Situacija je alarmantna, moramo svi biti svjesni da ukoliko se ne usvoje naši zahtjevi velikom broju građana će biti ugrožena egzistencija i mnogi od njih će ostati bez svojih domova.

Udruga Franak je odlučila da, ukoliko se sastanak u utorak 20.01.2015. ne završi usvajanjem naših zahtjeva da će započeti s mobilizacijom naših članova i iskoristiti sva sredstva koja ima na raspolaganju. U tu svrhu molimo članove da se po regijama javljaju na email adrese kako bi bili u pripravnosti:

akcije.juznijadran@gmail.com
akcije.srednjijadran@gmail.com
akcije.sjevernijadran@gmail.com
akcije.sredisnjahrvatska@gmail.com
akcije.sjeverozapadnahrvatska@gmail.com
akcije.slavonija@gmail.com

Udruga Franak će u slučaju da dođe do realizacije ove akcije organizirati i financirati prijevoz za sve građane Hrvatske.

Molimo sve koji niste regulirali svoju obavezu plaćanja godišnje članarine da to učinite što prije te da platite bar tih minimalnih 30 kuna, a oni koji su u mogućnosti mogu donirati i više jer će financijski izdaci biti sigurno veliki. Uplate se vrše na broj žiro računa HR4823900011100427244, s pozivom na broj OIB člana.

Zahvaljujemo se svima na strpljenju i potpori.

Vaša Udruga Franak.'



366311,366272,366296,366291