POSTANITE STRUČNJAK ZA EU FONDOVE

Učilište EU Projekti upisuje nove generacije polaznika uz posebne cijene i pogodnosti

22.08.2017 u 11:18

Bionic
Reading

Učilište EU Projekti, prvo hrvatsko specijalizirano učilište za obrazovanje stručnjaka za EU fondove, ujedno i jedino na tržištu u organizaciji konzultantske kuće, otvorilo je upise nove generacije polaznika u višemjesečne programe obrazovanja uz posebno kreirane cijene i pogodnosti

Programi Učilišta verificirani su od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, te koncipirani na način da se, uz neizostavni teoretski dio, velikim djelom oslanjaju na praksu.

Stručnost i iskustvo temelji su našeg osnutka i budućeg rada. Prepoznajemo potrebe naših polaznika jer radimo u sektoru fondova EU, zbog čega smo prava adresa za vaše daljnje obrazovanje u ovom sektoru. S vama će raditi i podučavati vas isključivo konzultanti za fondove EU s višegodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata koji rade na provedbi najvećeg infrastrukturnog projekta u Hrvatskoj, tzv. Pelješkog mosta.

Naši obrazovni programi u prosjeku imaju veću satnicu od drugih sličnih programa, a posebna pažnja poklanja se praktičnom radu s konkretnom natječajnom dokumentacijom, situacijskim testovima u kojima se simuliraju stvarne situacije koje se događaju u pripremi i provedbi projekata.

Posebnost sudjelovanja u našim programima usavršavanja i osposobljavanja je UEP ALUMNI PROGRAM u sklopu kojeg organiziramo druženja, predavanja i konferencije koje su besplatne za sve naše bivše i sadašnje polaznike. U okviru alumni programa možete nas nazvati, poslati nam e-mail ili doći na konzultacije o projektima na kojima trenutačno radite. 

Predavanja počinju u rujnu, a svoje mjesto u grupi možete rezervirati već sada.