tržište rada

U potrazi ste za poslom? Izdvojili smo nekoliko zanimljivih oglasa

22.09.2022 u 12:19

Bionic
Reading

Ako ste spremni na poslovni zaokret, portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike koje vrijedi pogledati

Ugodna radna atmosfera, slobodan dan tjedno, stimulativna primanja i bonus povrh toga samo su neki od uvjeta koje nudi tvrtka Takko Fashion za poziciju Prodavača (m/ž). Ukoliko se služite engleskim jezikom, imate SSS trgovačkog smjera i godinu dana iskustva ovo je posao za vas! Rok prijave ističe uskoro stoga požurite!

Što bolje govori o radu u tvrtki nego iskustva zaposlenika? Mladenko Šimleša pridružio se IT timu Croatia osiguranja prije 15 godina i za posao kaže: 'Radim na izazovnim projektima s najnovijim tehnologijama, što mi omogućava stručan razvoj, ali i stjecanje dodatnih znanja. U ovom poslu najviše mi znači pomoć i kolegijalnost suradnika te zajedničko rješavanje poslovnih i tehničkih izazova'. Osim ovoga što je Mladenko naveo, Croatia osiguranje nudi od božićnice, uskrsnice, regresa do referral bonusa za poziciju Administratora baze podataka (m/ž). Rok prijave je 8. listopada. Božićnica, uskrsnica, trinaesta plaća, naknada za topli obrok, ne, ovo nije popis beneficija programera u IT tvrtki, već ne biste vjerovali u prodaji!

Tvrtka Bauhaus traži Prodavača (m/ž) za rad u Rijeci. Ukoliko ste uredni, točni, ljubazni i uslužni, vi ste idealni kandidat za ovu poziciju. Bauhaus prijave prima do 1. listopada, stoga ne oklijevajte i prijavite se na oglas!

British American Tobacco & TDR (BAT) je u potrazi za HR administratorom (m/ž). Posoa uključuje unos i vođenje baze podataka u softwareu za obračun plaće, pripremanje i slanje mjesečnih izvještaja te priprema izvještaja prema vanjskim zahtjevima i unutarnjim potrebama i slično. Potrebno je 2 godine iskustva u adminstrativnim poslovima, poželjno iskustvo u HR-u te odlično znanje engleskog jezika. Na ovaj oglas se možeš prijaviti do 1. listopada.

Raiffeisenbank Austria traži pojačanje u organizacijskoj jedinici Sukladnost na poziciji Glavni specijalist za sprječavanje pranja novca (m/ž). Motiviran su i skladan tim stručnjaka iz područja sprječavanja pranja novca te su u potrazi za novim članom tima s kojim se mogu zajedno usmjeriti na usklađenost poslovanja banke sa zakonskim okvirom sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma. Ako imaš minimalno 4 godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima – ovo je posao za tebe. Svoj životopis im možeš poslati do 1 listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao. Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.