MOGUĆNOSTI TEHNOLOGIJE

Trebate promotivnu medijsku kampanju u vrijednosti 50 000 kuna? Aktivirajte Office 365 kod Hrvatskog Telekoma, a mi vam je dajemo besplatno!

  • Autor: Promo
  • Zadnja izmjena 14.10.2020 14:09
  • Objavljeno 14.10.2020 u 14:09
Svijet boljih mogućnosti

Svijet boljih mogućnosti

Izvor: Promo fotografije / Autor: Telekom Picture World

Imate sjajnu ideju koja samo čeka da urodi novcem ili vodite već uhodan posao? U oba slučaja vam treba pouzdan poslovni alat uz koji će vaše poslovanje postati pametnije, efikasnije i efektivnije te vam omogućiti da se u većoj mjeri posvetite idejama koje će generirati vašu buduću dobit

Microsoft Office 365 pokazao se savršenim rješenjem za milijune zadovoljnih korisnika diljem svijeta – bez obzira na to rade li u uredskom okruženju, u pokretu ili negdje između. A kako bi vam dodatno olakašali poslovanje Hrvatski Telekom i tportal.hr sve nove korisnike Office 365 paketa časte s promotivnom medijskom kampanjom u vrijednosti 50 000 kn!

Sve pravne osobe koji nisu korisnici usluga Office 365 i/ili Microsoft 365 kod Hrvatskog Telekoma, a koji se prijave putem ovog kontakt obrasca do 25.10. 2020. godine i potom aktiviraju jednu od Office 365 i/ili Microsoft 365 usluga uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca te uz ugovoreni paket aktiviraju i jedan od paketa podrške (Start ili Premium) ostvaruju pravo na promotivnu kampanju na Tportalu.

Sve prijavljene sudionike kontaktirat će Hrvatski Telekom te ih informirati o detaljima.

Odaberite idealnog poslovnog partnera i ostvarite pravo na dodatne benefite. Na vašu ćemo email adresu dostaviti niz korisnih Word dokumenata, PowerPoint prezentacija i Excel dokumenata te vam omogućiti jedinstvenu priliku da do kraja kalendarske godine ostvarite besplatnu promotivnu kampanju na Tportalu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!