TRŽIŠTE RADA

Tražite posao? Velike tvrtke zapošljavaju, provjerili smo što nude

13.06.2024 u 13:18

Bionic
Reading

I ovog tjedna portal MojPosao izdvaja atraktivne poslovne prilike

Oni stvaraju svijet ‘u kojemu zapošljavanje označava izgradnju povjerenja i suradnju između poslodavaca i radnika'. Oni su DEKRA zapošljavanje, agencija je za privremeno zapošljavanje i posredovanje pri zapošljavanju, a za svog renomiranog klijenta traže osobu za radno mjesto: Purchasing Assistant (m/ž). Nude ti priliku za rast i profesionalni razvoj u međunarodnom okruženju, odlične uvjete rada i poticajnu radnu okolinu. Javi im se do 21. lipnja.

Komunikativna si osoba koja obožava inovacije? Voliš rješavati probleme i zanima te sve što sadržava riječ digitalno? Onda si na dobrom putu da postaneš dio LAQO tima. S obzirom na to da dolazi iz Croatia osiguranja, LAQO ima provjereno dobre gene kojima možeš vjerovati. Pridruži im se u ulozi Agenta u pozivnom centru (m/ž), jer ti nude temeljitu obuku i podršku, redovite treninge i edukacije, bonuse, mentora, povremena team building druženja, a prijave primaju do 27. lipnja.

Baci se u novu životnu avanturu… Postani Prodavač (m/ž) u Jysku! Odlično ćeš se uklopiti ako imaš zarazan entuzijazam i uživaš u razgovoru s kupcima, dobar/a si kolega/ica i voliš raznolikost i lako se prilagođavaš promjenama. Nude ti rad u dinamičnom okruženju gdje se čuje tvoje mišljenje, atraktivni mjesečni bonusi, zaposlenički popust na sve proizvode, jubilarne nagrade te mogućnost internacionalnog razvoja karijere. Javi im se do 21. lipnja.

Želiš raditi kod top poslodavca u turizmu? Čeka te dobar posao u Valamaru! Trenutno zapošljavaju Suradnika za koncesije i urbanizam (m/ž) u Odjelu imovinsko-pravnih poslova. Što možeš očekivati? Između ostalog, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, strukturiran onboarding proces, mogućnost kontinuirane edukacije, osobni i profesionalni razvoj te niz dodatnih pogodnosti. Prijave primaju najkasnije do 17. lipnja.

SBS Europe, tvrtka koja je bavi puštanjem u rad i servisom brodskih generatora pare, prodajom rezervnih dijelova, remontom i nadogradnjom sustava brodskih generatora pare, zapošljava Servisnog inženjera/elektrotehničara brodskih automatiziranih sistema (m/ž). Njihova ponuda uključuje stimulativna primanja, rad u internacionalnom okruženju, dodatne edukacije te dodatke na plaću. Javi im se do 3. srpnja.