brzo i jednostavno

Sve o efikasnoj prodaji i najmu nekretnina

26.04.2019 u 08:52

Bionic
Reading

Prodaja nekretnine nije brz proces, a svi oni koji imaju to iskustvo iznad sebe da se radi o dugotrajnoj aktivnosti od koje bi se u određenom trenutku najradije odustalo pa se zato najčešće okreće traženju usluga tvrtki, agencija ili oglasnika. Zbog trajanja i troškova koje kupoprodaja nekretnine donosi, nameće se pitanje o samostalnom vođenju oglašavanja prodaje i/ili najma, bez posredništva i provizija

ZAŠTO OGLASITI NEKRETNINU NA PRVOM KVADRATU?

Prvi Kvadrat je specijalizirani oglasnik za oglašavanje prodaje i najma nekretnina.

No, podjednako tako, nude se mnoge napredne funkcije, alati i interaktivne karte, koji uvelike pojednostavljuju i ubrzavaju potraga za idealnom nekretninom.

KOJA JE CIJENA OGLAŠAVANJA?

Cijena pojedinačnog oglasa iznosi 90,00 kn ili 12€ za razdoblje trajanja oglasa od 365 dana, što predstavlja pristupačnih 7,50 kn mjesečno i to bez ikakvih dodatnih troškova i provizija bez obzira na uspješnost prodaje i iznajmljivanja.

BRINE VAS SIGURNOST?

Prvi Kvadrat koristi najsuvremenije metode zaštite podataka na svojim serverima. Sve stranice Prvog Kvadrata zaštićene su SSL certifikatom izdanim od međunarodne sigurnosne

Agencije GeoTrust (GeoTrust EV RSA CA). Time je i sigurnost online plaćanja na stranicama Prvog Kvadrata zagarantirana.

KAKO OGLASITI NEKRETNINU?

1. Kako bi objavili oglas potrebno je izvršiti besplatnu registraciju. Kako bi započeli proces registracije kliknite na REGISTRACIJA.

2. Nakon što ste uspješno dovršili postupak registracije i možete krenuti sa predajom oglasa klikom na PREDAJ OGLAS.

3. Po pohrani oglasa, slijedi NAPLATA. Naplatu možete izvršiti putem 3 kanala – kreditnom karticom, PayPalom ili bankovnom uplatom.