prilika za posao

Ryanair zapošljava nove radnike u Hrvatskoj, dan otvorenih vrata održava se u četvrtak

23.02.2022 u 11:28

Bionic
Reading

Zračni prijevoznik Ryanair najavio je da će u četvrtak 24. veljače u Zagrebu održati dan otvorenih vrata za zapošljavanje novih djelatnika

Ryanair planira zaposliti više od 35 novih članova kabinskog osoblja za njihovu tvrtku Lauda Europe koja ima baze u Zagrebu i Zadru.

Dan otvorenih vrata organizira Crewlink, Ryanairov partner za zapošljavanje, u zagrebačkom hotelu Sheraton Zagreb u 10 sati. Svi oni koji neće biti u mogućnosti osobno prisustvovati, moći će se prijaviti na virtualni razgovor putem internetne stranice.

'Odgovarajući na veliki broj upita o postojećim mogućnostima u bazama Lauda Europe u Zagrebu i Zadru te kao potporu Ryanairovu rekordnom ljetnom programu, organizirali smo ovaj dan zapošljavanja kako bismo osobno upoznali zainteresirane kandidate i objasnili im uzbudljive i dinamične mogućnosti za karijeru, dostupnu unutar najveće europske aviacijske grupe', izjavio je Andrew Swan iz Crewlinka.

'Vrlo smo uzbuđeni zbog rasta u Hrvatskoj tokom ljeta ove godine, u kojom će Lauda Europe operirati šest aviona tipa Airbus 320 iz hrvatskih baza, s daljnjim mogućnostima proširenja flote u Hrvatskoj sljedećih godina, koje će donijeti više prometa, nova radna mjesta i mogućnosti brzog napredovanja u karijeri pojedinaca', rekao je Tadej Notersberg, operativni direktor Lauda Europe.