Aktualnu političku situaciju gledamo iz kreativnog kutka

Remax Centar nekretnina lokalne izbore odlučio iskoristiti za promociju svojih najboljih lokalnih stručnjaka za nekretnine

14.05.2021 u 11:03

Bionic
Reading

U jeku predizborne kampanje, neki su građani na temelju svojih čvrstih uvjerenja već odlučili kome će pokloniti svoj glas, mnogi još uvijek važu argumente za i protiv, da ili ne, a neki pak ovu aktualnu političku situaciju gledaju iz kreativnog kutka

Najveći Remaxov franšizer u Hrvatskoj odlučio je upravo lokalne izbore iskoristiti za promociju svojih lokalnih stručnjaka za nekretnine. Odlučili smo na simpatičan način uklopiti se u cijelu priču oko stvarne predizborne kampanje, naglašavaju u Remax Centru nekretnina.

No šalu na stranu, svaki naš ured čini tim motiviranih i stručnih prodajnih predstavnika koji su naši lokalni stručnjaci u sredinama u kojima djeluju. Cilj nam je uvijek prilikom zapošljavanja zaposliti ljude koji izvrsno poznaju svoju lokalnu sredinu te će na najbolji mogući način pomoći svojim klijentima. Našu izbornu kampanju „Lokalni stručnjaci za nekretnine“ nose upravo naša najjača imena u ovoj godinu po prodajnim rezultatima. Tako kupujete ili prodajete nekretninu slobodno zapišite njihova imena: za područje Zagreba agent Dinko Cindrić, za Rijeku Marko Korošec, za Gorski kotar Josipa Kauzlarić,Crikveničko-vinodolsku rivijeru Gordan Butković, a na otoku Krku Ljiljana Magašić. Tražite li pak nekretninu u Rovinju obratite se agentu Marku Rubbiju, u Umagu Davorki Ukoti, u Puli Slađani Opačak, dok u Poreču je najjače ime Suzana Koprivica.

Suradnja s  našim lokalnim stručnjacima kupcima nudi transparentan prodajni proces i personalizirani pristup, dok prodavateljima jamči mogućnost ponude njihove nekretnine velikoj postojećoj bazi kupaca i inovativan način prezentacije nekretnine. Prisutnost na vodećim portalima za nekretnine, mogućnost snimanja virtualnih šetnji samo su neke od pogodnosti za prodavatelje koji nam se obraćaju i čime dodatno skraćujemo „boravak“ njihove nekretnine na tržištu. Jednako tako nadodaju iz Remax Centra nekretnina da nekretninu predstavljaju i čitavoj Re/max Europe mreži kao i svojim ekskluzivnim partnerima u Njemačkoj i Austriji. Njihovi uredi nude cjelokupnu uslugu. Trebate li pomoć u dobivanju kredita, pravnu pomoć, savjet o osiguranju, prijenosu vlasništva ili stručnu procjenu nekretnine, svakako im se ne ustručavajte obratiti. Remax Centar nekretnina u Hrvatskoj je prisutan kroz 9 ureda u gradovima: Rijeka, Pula, Opatija, Crikvenica, Poreč, Umag, Rovinj, Zagreb i od nedavno Velika Gorica.