KRALJEVI NEKRETNINA

RE/MAX Hrvatska obilježio 10. godišnjicu poslovanja u Hrvatskoj

29.05.2019 u 15:50

Bionic
Reading

Jubilarni rođendan proslavljen uz edukaciju i večernje druženje

Hrvatska podružnica RE/MAX-a, vodeće svjetske franšizne mreže agencija za nekretnine, uspješno posluje već 10 godina te broji 23 ureda u kojima je zaposleno 150 djelatnika. RE/MAX Hrvatska dio je najjačeg globalnog sustava za nekretnine koji posluje u više od 100 zemalja diljem svijeta. Prepoznatljivi logo balona u crvenoj, bijeloj i plavoj boji nalazi se u čak 38 zemalja u Europi, u kojoj RE/MAX ukupno ima 2104 franšizna ureda i 24000 zaposlenika.

Proslava 10 godina RE/MAX-ova poslovanja u Hrvatskoj obilježena je uz sadržajno ispunjen cjelodnevni program. Članovima tima RE/MAX Hrvatska iznimno je bio koristan edukativni trening gosta predavača, poslovnog edukacijskog govornika, Barışa Kılıçarslana, s bogatim međunarodnim iskustvom. Edukacija je bitna u poslovanju s nekretninama kako bi uz ulaganje u trening i učenje iz iskustva najboljih osigurali nova poboljšanja u poslovanju te tako nastavili s rastom i razvojem RE/MAX-a u Hrvatskoj.

  • +7
RE-MAX godišnjica Izvor: Promo fotografije / Autor: Tomislav Huha

'Sretni smo što možemo reći da smo u ovih 10 godina uspješnog poslovanja došli do toga da smo danas lider na tržištu nekretnina, a iz godine u godinu bilježimo rast u svim segmentima poslovanja. Nakon prvih 10 godina, nastavljamo s ciljem izgradnje najvećeg i najinovativnijeg nekretninskog sustava u Hrvatskoj s profesionalnim agentima koji nude vrhunsku uslugu svojim klijentima.' – istaknuo je Vladimir Žerjavić, regionalni direktor RE/MAX-a Hrvatska.

Posebne nagrade uručene su poslovnicama i djelatnicima koji su u 2018. godini ostvarili najbolje rezultate, a počasna priznanja za 10 godina suradnje dobili su agenti s najduljim stažom u RE/MAX-u. Proslava je nastavljena u večernjim satima uz zabavni program i druženje.