NOVI RADE BULJUBAŠIĆ?

Prijavljen HAC-ov direktor Krapljan

  • Autor: Hina/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 20.11.2009 12:11
  • Objavljeno 19.11.2009 u 15:24
željko krapljan

željko krapljan

Izvor: Cropix / Autor: CROPIX / Miroslav Kiš

Nezavisni cestarski sindikat priopćio je danas da je prijavio zamjenika direktora Sektora za održavanje HAC-a Željka Krapljana zbog neprisutnosti na poslu i zlouporabe službenog vozila za privatne potrebe

Prema izlistu kretanja službenog vozila koje koristi Krapljan, sindikat ima indicije da je Krapljan u razdoblju od l. siječnja 2008. do 31. listopada 2009. ostvario manjak od 1.127 radnih sati, koji su mu svi uredno plaćeni, kaže se u priopćenju.

Krapljan je kao član HDZ-a dobar dio tog vremena provodio u stranačkim aktivnostima, a službeno vozilo koristio je za obavljanje stranačkih aktivnosti ili privatne potrebe, tvrdi sindikat u prijavi upućenoj unutarnjoj kontroli HAC-a.

Pojavljivao se i na televiziji u predizbornim kampanjama u društvu bivšeg premijera i drugih visokih stranačkih i državnih dužnosnika, a za sve te aktivnosti, kao i za odlaske na godišnji odmor i vikende na more, koristio je službeno vozilo HAC-a i nije plaćao cestarinu. Samo odlascima na more oštetio je HAC približno za 36.372 kune, kaže se u prijavi koju je potpisao predsjednik sindikata Mijat Stanić

Sindikat očekuje provedbu istrage protiv Krapljana, a potom nadoknadu štete, te izricanje stegovnih mjera razmjerno povredama zakona i šteti koju je učinio HAC-u.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi