zahtjevi se primaju do 31. ožujka

Pogođenima potresom Zaba omogućuje odgodu otplate kredita bez kamate

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 29.01.2021 16:04
  • Objavljeno 29.01.2021 u 16:04
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

S ciljem olakšanja financijske situacije klijenata, fizičkih osoba, s područja pogođenih serijom potresa od 29. prosinca 2020. u Sisačko-moslavačkoj županiji, Zagrebačka banka pripremila je mogućnost ugovaranja odgode otplate kredita kao dugoročniju mjeru potpore

Mjere se odnose na klijente Zagrebačke banke iz Sisačko-moslavačke, Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko - zagorske županije. Za klijente čija nekretnina ima crvenu oznaku odobrava se odgoda otplate kredita do 12 mjeseci, a za nekretnine sa žutom ili narančastom oznakom do 6 mjeseci, bez obračuna kamate u razdoblju odgode otplate.

Za ove klijente, Zagrebačka banka u cijelosti preuzima i podmirenje troška javnog bilježnika za sklapanje dodataka ugovora.

Klijentima sa žutom ili narančastom oznakom Banka može odobriti odgodu otplate kredita za dodatnih 6 mjeseci uz obračun kamate. Odgodu otplate kredita mogu zatražiti i svi drugi klijenti bez obzira na stupanj oštećenja nekretnine, kao i klijenti koji ostvaruju dohodak kod poslodavca čije je poslovanje značajno pogođeno potresom.

Tim klijentima Zaba odobrava odgodu otplate kredita do 6 mjeseci uz obračun kamate.

Zahtjeve za odgodu otplate kredita klijenti mogu osobno podnijeti u bilo kojoj poslovnici Zabe, zaključno do 31. ožujka 2021. 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!