2200 kvadrata

Pevec otvara retail park u Vukovaru

08.08.2019 u 08:49

Bionic
Reading

Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, nastavio je svoja ulaganja u Slavoniju i najavio otvaranje retail parka. Ovaj značajan projekt započeo je krajem srpnja kupnjom zgrade u vukovarskoj gospodarskoj zoni, čime se ukupna veličina zemljišta u njihovom vlasništvu popela na 35.000 kvadratnih metara.

Pored novoizgrađenog Pevecovog prodajnog centra površine 5.000 kvadratnih metara, prostirat će se i retail park s preko 2.200 kvadratnih metara, čime će se znatno proširiti dosadašnja trgovačka ponuda. Vrijednost investicije Pevecovog centra i ovog jedinstvenog shopping odredišta iznosi ukupno četrdeset pet milijuna kuna, a u daljnjim planovima je nadogradnja i postupno širenje kompleksa.

'Izrazito sam zadovoljan ovom kupnjom jer smo nastavili niz preuzimanja objekata u kojima poslujemo te omogućili otvaranje novih radnih mjesta, kao i podizanje kvalitete života. Retail park će, uz naš centar u Vukovaru, proširiti ponudu za stanovnike grada i okolice te omogućiti obiteljima obavljanje mjesečne kupnje na jednome mjestu. No, nećemo stati ovdje. Planiramo i izgradnju nekoliko tisuća kvadratnih metara poslovnih prostora koji će upotpuniti ovaj projekt', izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Peveca.

Osim odlične pozicije na raskrižju Osijeka, Vinkovaca i Borovog Naseljaretail park će građanima Vukovara i okolice donijeti dosad neviđenu raznolikost ponude. Uz postojeću ponudu Pevecovog centra, zamišljeno je da će kompleks obuhvaćati modne prodavaonice, lokale, restorane, kao i sadržaje za opuštanje.

Cilj je učiniti iskustvo kupovine ugodnijim i pristupačnijim za čitavu obitelj. Pored kupaca, ovaj koncept daje dodatnu vrijednost i zakupcima prostora zbog povećane vidljivosti branda te niže cijene zakupa. Postojeći najmoprimci ostat će u svojim prostorima do kraja ugovorenog razdoblja, a svi zainteresirani zakupci mogu se javiti na email adresu zakupi@pevec.hr.