MojPosao

Zapošljavaju Pevec, Narodne novine, Erste banka i mnogi drugi

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 11.07.2019 13:22
  • Objavljeno 11.07.2019 u 13:07
tportal

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Damir Bencek

Iz ponude poslova portala MojPosao ovaj tjedan izdvajamo atraktivne oglase Peveca, Narodnih novina, Erste banke, ORYX Asistencija i Crowe Hrvatske

Dosljedni su, izvrsni, odgovorni, etični… i žele biti dijelom svakog doma! Oni su PEVEC i trenutno zapošljavaju na čak 7 pozicija: Voditelj programa u nabavi (m/ž), Specijalist za tehničku zaštitu (m/ž), Voditelj skladišta (m/ž), Voditelj tima za podršku kupcima (m/ž), Regionalni koordinator veleprodaje (m/ž), Konobar (m/ž) i Tehničar održavanja (m/ž). Tvrtka novim zaposlenicima osigurava strukturirano uhodavanje u posao, radna atmosfera je ugodna, a kvalitetna suradnja, dijeljenje znanja i spremnost na pomoć kolegama su visoko na listi prioriteta.

Narodne novine, dioničko društvo za izdavanje i tiskanje službenoga lista Republike Hrvatske, službenih i drugih tiskanica te za trgovanje školskim i uredskim priborom, zapošljava Rukovoditelja službe veleprodaje (m/ž). Idealan kandidat ima 3 do 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, upoznat je s primjenom B2C i B2B poslovnih rješenja internetske prodaje i napredno poznaje engleski jezik u govornoj i pisanoj komunikaciji. Zainteresirani kandidati dužni su prijave dostaviti isključivo u zatvorenoj omotnici na adresu poslodavca, s naznakom "ZA NATJEČAJ RUKOVODITELJ SLUŽBE VELEPRODAJE", do 19. srpnja.

Njihovi klijenti brzo se mijenjaju. Postaju otvoreniji, mobilniji i zahtjevniji. Svjesni te činjenice, Erste banka mijenja se s njima. Trenutno su u potrazi za fleksibilnim bankarom s vizijom i ambicijom koji će se zaposliti na poziciji Stručni suradnik računovodstva (m/ž). Možda traže upravo tebe? Novi zaposlenik bit će zadužen za samostalnu komunikaciju s povezanim društvima, koordinaciju i kontinuirano unaprjeđenje računovodstvenih procesa te izradu mjesečnih izvještaja prema standardima Erste Grupe. Javi im se do 18.srpnja i postani dijelom Erste tima!

ORYX Asistencija, sastavni dio Zubak Grupe, bavi se pružanjem vrhunske i pouzdane usluge pomoći na cesti, moru i u kući te drži lidersku poziciju u Hrvatskoj u pružanju pomoći na cesti. Kompanija zapošljava Specijalista za razvoj servisne mreže (m/ž) koji će, između ostalog, biti zadužen za istraživanje tržišta i specifičnosti vezanih za industriju, pronalazak novih ugovornih partnera za postojeće i nove usluge te izradu analiza i izvještaja. Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s razvijenim pregovaračkim i komunikacijskim vještinama, sposobni obavljati više različitih zadataka u isto vrijeme. Oglas ostaje aktivan do 17.srpnja.

Crowe Hrvatska je jedna od vodećih konzultantskih tvrtki u zemlji koja pruža usluge revizije, poreza, računovodstva, savjetodavne i regulatorne usluge te usluge ljudskih resursa. S ciljem osnaživanja postojećeg tima, tvrtka planira zaposliti Računovođu (m/ž) s najmanje 8 godina radnog iskustva na istim ili srodnim poslovima, naprednim IT znanjem i razvijenim konzultantskim vještinama. Novom zaposleniku nude rad u ugodnoj atmosferi uz odlično izbalansiran odnos između poslovnog i privatnog dijela života. Prijavi se na oglas do 17.srpnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!