hvalevrijedan potez

Petrokemija podupire programe za normalizaciju života s 124.000 kuna

04.05.2020 u 16:32

Bionic
Reading

Kako bi pridonijela normalizaciji života u svojoj sredini, Uprava kutinske Petrokemije odlučila je u ponedjeljak sa 124.000 kuna poduprijeti kvalitetne humanitarne, kulturne, edukacijske, sportske, zdravstvene i znanstvene projekte. Kako je istaknuto, takva donacija, na temelju natječaja, bila je moguća zbog uspješnog poslovanja te tvrtke prošle godine i u prvom kvartalu ove godine.

"U ovom neizvjesnom periodu bitnije je nego inače pokazati da podupiremo zajednicu u kojoj živimo i radimo kako bi se život što prije vratio u normalu. Petrokemija je dugogodišnji partner udruga i organizacija koje djeluju na našemu području, a ovim donacijama pokazujemo da smo i u ovim teškim vremenima partner na kojeg se naši sugrađani mogu osloniti“, izjavio je predsjednik Uprave Petrokemije Davor Žmegač.

Programi za koje je dodijeljen novac su raznoliki i kvalitetni, od atletskih klubova, škola, udruga umirovljenika, branitelja i veterana Domovinskoga rata, glazbeno-scenskih udruga i kulturnih zajednica do udruga za sugrađane s posebnim potrebama.

Sve to pokazuje kako život u Kutini nije stao, već se razvija na radost i ponos svih zaposlenika Petrokemije, koja će i dalje podupirati kvalitetne lokalne projekte, priopćeno je iz Petrokemije.