NAGRADNJAČA

Osvojite knjigu 'Kako pokrenuti vlastiti biznis'

02.04.2012 u 14:18

Bionic
Reading

Knjiga 'Kako pokrenuti vlastiti biznis', autorice Inge Lalić, motivirajući je priručnik za podršku i savjete pri prvim poduzetničkim koracima. Knjiga izlazi u izdanju Profila, a mi smo za svoje čitatelje pripremili dva primjerka.

Priručnik se bbraća podjednako i ženama i muškarcima i potiče ih da svoje ideje pretvore u izvor zarade. Knjiga vas vodi korak po korak u pokretanju vlastitog biznisa, pomaže pri analizi prednosti i nedostataka i fokusiranju na cilj i ideju.

Autorica Inga Lalić ima dvanaestogodišnje iskustvo u poslovnom savjetovanju, edukaciji klijenata, coachingu, vođenju i izgradnji prodajnih timova. Vodi treninge i radionice
komunikacijskih, prodajnih i managerskih vještina. Vlasnica je tvrtke RE-FORMA, centra za poslovno savjetovanje i edukaciju poduzetnika. Piše redovnu kolumnu 'Poduzetnički kod' na portalu Pametna kuna i blog na poslovnom portalu Poslovni Savjetnik. Pisala je kolumne i za Lider, ženski časopis Tena i Tajnicu. Autorica je brojnih tekstova o poduzetništvu koje prenose portali u zemlji i inozemstvu. Gostovala je u emisijama na radiju i televiziji na teme osobnog i poslovnog razvoja.

Knjigu su osvojile:

Dunja Barić
Sanja Smiljanić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.