Croatia Premium

Nova usluga za vlasnike automobila

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Croatia osiguranje

Dok mi obavljamo tehnički pregled i registraciju vašeg vozila, vi uživajte sa svojim klincima

Kako se bliži vrijeme za registraciju automobila, 35-godišnja Ana, prezaposlena ekonomistica u velikoj kompaniji, inače majka djevojčice jasličke dobi i dječaka koji je tek krenuo u školu, počela je razvijati strategiju kojom bi tu obvezu ugurala u pretrpani raspored. Suprug je često na putu, pa na njega ne može računati, a nema nikoga tko bi joj mogao uskočiti, pa se obradovala kad je uočila da tvrtka Croatia Premium vlasnicima vozila na području Zagreba s ugovorenom policom obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti nudi pomoć upravo u obavljanju tehničkog pregleda i registracije. Tako zbog tehničkog neće morati ranije odlaziti s posla i juriti na drugi kraj grada da bi na vrijeme stigla po kćer u jaslice.       

- Ugodno sam se iznenadila saznavši da postoji ta mogućnost i odmah sam je ugovorila. Već smo sve i dogovorili: predat ću automobil vozaču Croatia Premiuma ispred škole u kojoj će se moj sin natjecati za žuti pojas u karateu i dok vozilo bude na tehničkom, u miru ću ga bodriti i veseliti se s njim, a auto ću preuzeti nakon natjecanja - kaže Ana. Kako doznajemo u tvrtki Croatia Premium, tu će ujedno i platiti troškove tehničkog pregleda i registracije, i to karticom koju će vozač na mjestu predaje registriranog vozila provući kroz POS uređaj, a uz sve potrebne dokumente dobit će i detaljan izvještaj o stanju automobila.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Croatia osiguranje

Uslugu možete ugovoriti putem besplatnog telefona 0800 5884 ili na web stranici croatiapremium.hr, gdje treba ostaviti informaciju o e-mailu ili broj telefona na koji vas djelatnici Croatia Premiuma mogu kontaktirati radi dogovora. Inače, tvrtka Croatia Premium taj je posao povjerila iskusnim i odgovornim profesionalnim vozačima, koji su pokriveni i policom osiguranja profesionalne odgovornosti, pa ističu da im vlasnici vozila ključeve svojeg limenog ljubimca mogu povjeriti s punim povjerenjem i bez brige za njegovu sigurnost.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!