PROMJENA NA VRhU

Nataša Kapetanović nova predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska

12.04.2019 u 11:34

Bionic
Reading

Predsjedanje Upravom GRAWE Hrvatska preuzela je Nataša Kapetanović koja je u Upravi GRAWE Hrvatska od 2010. godine. Članom Uprave za prodaju i marketing imenovan je Hrvoje Grčić, koji na tu poziciju dolazi s mjesta direktora agencijske prodaje

Nataša Kapetanović ima bogato iskustvo rada u osiguranju u području tehnike osiguranja, aktuaristike, razvoja proizvoda, obrade šteta te upravljanja nekretninama, ističe se u priopćenju.

'Osjećam veliku čast i zahvalnost za poziciju koja mi je ponuđena i istovremeno veliku odgovornost prema kolegama u Upravi, svim našim zaposlenicima, institucijama i posebno prema našim postojećim i budućim korisnicima. Uvažavanje potreba korisnika i pouzdana zaštita njihovih vrijednosti je temelj našeg poslovanja, naša misija. Veselim se novim izazovima i sigurna sam da ćemo, kao i do sada, uspješno odgovarati na sve zahtjeve tržišta, tražiti najbolja rješenja i biti kreativni i inovativni u daljnjem razvoju naše ponude“, rekla je Kapetanović.

Podsjetimo, Nadzorni odbor GRAWE Hrvatska je na svojoj sjednici 4. veljače odobrio prijedlog  Igora Purete da ga se oslobodi dužnosti predsjednika Uprave s istekom mandata 3. travnja 2019.