Nataša Kapetanović preuzima

Igor Pureta nakon 20 godina napušta upravu Grawe osiguranja

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 08.02.2019 09:50
  • Objavljeno 08.02.2019 u 09:38
Igor Pureta

Igor Pureta

Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic

Nadzorni odbor Grawe osiguranja je na svojoj sjednici 4. veljače 2019. godine odobrio prijedlog Igora Purete da ga se oslobodi dužnosti predsjednika Uprave s istekom mandata 2. travnja 2019. Nakon gotovo 20 godina na pozicijama člana i predsjednika Uprave Grawea Pureta odlazi na vlastiti zahtjev i iz osobnih razloga.

Othmar Ederer, predsjednik Nadzornog odbora Grawea izjavio je: 'Pod vodstvom Purete Grawe se razvio i pozicionirao kao jedno od najvažnijih osiguravajućih društava na tržištu osiguranja u Hrvatskoj. Osim toga, u sklopu Grawe koncerna, Grawe Hrvatska je postalo najveće društvo nakon matične kuće. U ime Grupe od srca mu se zahvaljujem na gotovo dva desetljeća uspješnog rada. Nadzorni odbor izražava žaljenje zbog odlaska Purete s pozicije predsjednika Uprave te mu želi sve najbolje u budućnosti'.

Na profesionalnoj razini, Pureta će nastaviti raditi u okviru Grupe kao savjetnik za prodaju i marketing.

Predsjedavanje Upravom preuzima Nataša Kapetanović koja je godinama zaposlena u Graweu te je članica Uprave od 2010. Nadalje, u timu Uprave ostaje Adriana Tomić koja je članicom Uprave kao dugogodišnji zaposlenik postala 2017. Za novog člana Uprave, nakon odobrenja Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga, bit će imenovan Hrvoje Grčić koji je u društvu zaposlen od 2015. i koji će svojim velikim iskustvom u prodaji i marketingu doprinijeti daljnjem razvoju društva na tržištu osiguranja u Hrvatskoj.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!