PRIVATNO ZDRAVSTVO

Klinika Aviva seli na novu lokaciju, uvodi dnevnu bolnicu i nekoliko novih odjela

30.03.2023 u 12:12

Bionic
Reading

Poliklinika Aviva, članica Arsano Medical Group, najveće grupacije privatnih zdravstvenih ustanova krenula je u novi razvojni ciklus obilježen širenjem spektra zdravstvenih usluga, zapošljavanjem novih stručnjaka, investicijama u tehnologiju te preseljenjem u nove, veće prostore u Zagrebu.

Selidbom na adresu Trpinjska ulica 7, poliklinika Aviva, nakon 44 godina poslovanja u Nemetovoj ulici u Zagrebu, postaje najveća i najmodernija te tehnički najopremljenija privatna poliklinika na jednoj lokaciji u Zagrebu i Hrvatskoj.

Od 20. travnja klinika će u punom kapacitetu poslovati na novoj lokaciji koja se prostire na više od 2600 četvornih metara. Uz postojeće usluge i 30 postojećih zdravstvenih djelatnosti, na novoj lokaciji Aviva uvodi i nove djelatnosti čemi će dodatno osnažiti svoju tržištu poziciju pionira preventine medicine i sistematskih pregleda.

'Novom tehnologijom i uslugama, ali i sinegrijom sa ostalim sestrinskim ustanovama unutar Arsano Medial Group i Adria Dental Group, napravit ćemo dodatni iskorak na tržištu. Naš novi uređaj za magnetsku rezonanacu je najbolji u Hrvatskoj, uvodimo dnevnu bolnicu što je iskorak u privatnim poliklinikama, uvodimo nove odjele poput anesteziologije, pedijatrije i dentalne medicine, a kako bi napravili iskorak u preventivnoj medicini, prvi na tržištu uvodimo dentalni pregled kao standardni dio sistematskog pregleda', izjavila je dr.sc. Nevenka Kovač, ravnateljica Poliklinike Aviva.

  • +9
Predstavljanje razvoja poliklinike Aviva i Arsano Medical Group Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Na novoj lokaciji pacijente će dočekati tri nova vrhunska radiološka uređaja: MR snage 1,5 Tesla, novi CT uređaj i novi rendgen, a dodatno je opremljen i labaratorij koji će na novoj lokaciji biti dostupniji.

Nova ulaganja, sinergija i podizanje kvalitete usluge na višu razinu temelj su investicija društva Capital Partners, osnivača Arsano Medical Group i Adria Dental Group. Provectus Capital Partners je od preuzimanja prije godinu i pol dana u Polikliniku Aviva investirao preko 7 milijuna eura, što je najveća investicija u privatno zdravstvo u Hrvatskoj.