u poslovanju s građanstvom

Global Banking proglasio Addiko banku najboljom u Hrvatskoj

15.01.2018 u 14:59

Bionic
Reading

U izboru Global Banking and Finance Review, Addiko banka proglašena je najboljom u Hrvatskoj u segmentu poslovanja s građanstvom za 2017. godinu

'Za Addiko banku je 2017. godina, prva puna kalendarska godina s novim brandom, bila iznimno uspješna i obilježena s rastom plasmana u svim ključnim poslovnim segmentima, s naglaskom na poslovanju s građanstvom, gdje smo zabilježili veće volumene, akvizirali nove klijente, ostvarili rast broja proizvoda kojima se klijenti koriste, te zabilježili kontinuirani rast zadovoljstva klijenata našom uslugom', rekao je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko banke napominjući kako su lani predstavili i brojne novitete poput mogućnosti dobivanja kredita samo temeljem osobne iskaznice u roku od 30 minuta.

Uveli su, dodao je, s Addiko Chat Bankingom i mogućnost plaćanja putem Vibera te postali prva banka u Hrvatskoj koja je dobila 'Customer's Friend certifikat'.

Global Banking and Finance Awards pokrenute su 2011. godine, ističu iz Uprave Addiko banke, s namjerom odavanja priznanja kompanijama u financijskoj industriji koje su tijekom protekle godine zabilježile istaknuta ostvarenja. Stručni žiri pritom ocjenjuje poslovnu strategiju, ostvareni napredak i rezultate, inovativnost te pokretanje relevantnih i inspirativnih industrijskih promjena. Tijekom prošle godine dubinski su analizirali financijske institucije u više od 120 zemalja na šest kontinenata.

Addiko Chat Banking Izvor: Promo fotografije / Autor: Addiko

'Duboko sam uvjeren da bankarstvo mora biti praktičnije i prilagođenije zadovoljenju potreba klijenata i to je cilj koji nas svakodnevno vodi. Ovu međunarodna nagrada, koju su na ostalim tržištima osvajala neka od najvećih i najrenomiranijih imena u bankarskoj industriji: HSBC, BNP Paribas, Barclays, Deutsche Bank, Citibank, ING Bank, ABN AMRO, Royal Bank of Canada… doživljavam kao veliko priznanje našem radu i našoj predanosti da klijentima budemo još bolji partner', zaključio je Mario Žižek.