Addiko banka

Otvorena digitalna poslovnica u kojoj se i nedjeljom može dobiti kredit za nekoliko minuta

04.01.2018 u 14:08

Bionic
Reading

Addiko banka je u zagrebačkom Avenue Mallu otvorila visoko digitaliziranu poslovnicu Addiko Express, prvu takve vrste u Hrvatskoj. Kreativni koncept osmislila je agencija za projektiranje, produkt dizajn i arhitekturu Brigada

Express poslovnica je konceptualno i sadržajno osmišljena kako bi klijentima osigurala učinkovitu, brzu i kvalitetnu uslugu, a prostor je kreativno i tematski prema sferama interesa podijeljen na samouslužnu zonu za klijente, digitalni kutak, interaktivnu zonu i prostor s osobnim bankarima.

U zoni za klijente oni, koristeći se računalima sa zaslonima na dodir, mogu samostalno i samo uz osobnu iskaznicu podnijeti zahtjev za gotovinskim kreditom. U slučaju zadovoljavanja osnovnih uvjeta, odobrenje i isplata se odvijaju isti tren, tako da cijeli proces traje svega nekoliko minuta, poručuju u priopćenju iz Addiko banke.

U digitalnom kutku zainteresirani mogu bez obveze isprobavati demo verzije mobilnog i internetskog bankarstva, a u interaktivnoj zoni na posebno dizajniranom velikom touchscreen stolu informirati se o najnovijim ponudama.

Služeći se kreditnim kalkulatorom, ondje klijenti mogu razmotriti iznose i ročnosti ovisno o osobnim preferencijama.

Za sve druge bezgotovinske transakcije i dodatne informacije u svakom su im trenutku na raspolaganju osobni bankari.

  • +4
Addiko Bank Express Izvor: Addiko Bank / Autor: licencirane fotografije

'Ključno je prepoznati trendove, potrebe i preferencije klijenata te odgovoriti na njih na način da im osiguramo ne samo ono što trebaju, nego im to pružimo na način na koji oni to žele. Addiko Express predstavlja koncept bankarske poslovnice budućnosti jer smisleno i praktično kombinira sve prednosti modernih digitalnih kanala s koristima fizičke prisutnosti. S ostvarenom pravom clicks&bricks ravnotežom naši klijenti će uz vrhunsku uslugu moći svoje svakodnevne financijske poslove obavljati lakše i brže', kaže Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko Bank d.d.

Iako moderne tehnologije diktiraju promjene, klijenti i dalje zbog nekih usluga radije odlaze u poslovnice.

'Zahvaljujući sofisticiranoj modernoj tehnologiji, Express poslovnica pruža klijentima drugačije iskustvo i mogućnost da samostalno odrade većinu posla, pri čemu će im naši zaposlenici u svakom trenutku biti pri ruci ako im zatreba dodatna informacija ili pomoć. Zamišljena je kao zabavni digitalni izložbeni prostor banke koji integrira proizvod, digitalnu uslugu i pozitivno iskustvo te time stvara dodatnu vrijednost za klijente', dodala je Višnja Božinović, izvršna direktorica Upravljanja prodajom i distribucijskim kanalima.

Ova Express poslovnica od ponedjeljka do subote radit će od 9 do 22 sata te nedjeljom od 14 do 21 sat. Opremljena je i standardnim bankomatom, a jedna od posebnosti ove poslovnice je i to što nema gotovinskih uplata